BMW – motoronderdelen via Partslink24…

BMW Motorrad is de eerste motorfietsenfabrikant die deelneemt aan partslink24, het niet-merkgebonden online bestelplatform voor onderdelen van auto’s en motorfietsen. Via partslink24 kunnen onafhankelijke motorfietsbedrijven originele BMW Motorrad onderdelen en accessoires bestellen bij de officiële BMW Motorrad dealer, 24 uur per dag en zeven dagen per week.
Partslink24 was tot dusver alleen in de automobielbranche actief. Conform de filosofie van BMW om een zo compleet mogelijke service te bieden, zijn nu ook via partslink24 onderdelen van BMW Motorrad leverbaar voor modellen vanaf de R24 uit 1948 tot en met de nieuwste motorfietsen.

De gegevens en afbeeldingen van de originele BMW Motorrad onderdelen op partslink24 corresponderen met die in de officiële onderdelencatalogus van BMW Motorrad. Voor extra gemak is de weergave vereenvoudigd. Categorisatie van de motorfietsen gaat aan de hand van het framenummer en de onderdelen zijn ook te zoeken op trefwoord of onderdeelnummer.
Partslink24 biedt een uitgebreide omschrijving van de aangeboden producten in woord en beeld. In veel gevallen geeft partslink24, zodra de klant het onderdeelnummer heeft ingevoerd, ook alle benodigde onderdelen weer die voor het onderhoud van de motorfiets nodig zijn. Dat vereenvoudigt het bestelproces.

De officiële BMW Motorrad dealers verwerken de bestellingen. BMW Motorrad is niet alleen in Nederland, maar ook in onder meer Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk op partslink24 actief.

Lees ook:Nissan komt met digitaal bestelplatform onderdelen…
Lees ook:Porsche voert verlengde garantie in…..
Lees ook:Nazorg Saab geregeld
Lees ook:Opel beloont merktrouw
Lees ook:BMW draait records

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.