Zlatan bezoekt Volvo…

De wereldbekende voetballer Zlatan Ibrahimović heeft vandaag een bezoek gebracht aan Volvo Car Group in Torslanda, Zweden. Het was een van de meest prominente bedrijfsbezoeken in de 90-jarige historie van Volvo Cars. De speler van voetbalclub Manchester United – die ook bekend is vanwege zijn succesvolle marketingcampagnes voor Volvo – kreeg een tour over het fabrieksterrein en was getuige van de productie van de nieuwe Volvo XC60 en 90-serie. Zlatan nam uitgebreid de tijd om met de vele medewerkers van het Zweedse automerk in gesprek te gaan en deelde ook de nodige handtekeningen uit en ging met veel mensen op de foto. Aardige vent, die Zlatan!

Lees ook:Volvo kiest voor Zlatan…
Lees ook:Zlatan promoot nieuwe Volvo
Lees ook:Zlatan neemt afscheid van Zweden, maar niet van Volvo!
Lees ook:Volvo in Eneco-Tour
Lees ook:Volvo sponsor voor KLM Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.