Minder fabrikanten in Frankfurt tijdens IAA..

Wie vol goede moed over een paar weken naar Frankfurt afreist om daar de altijd geweldige IAA-autotentoonstelling te bezoeken komt wellicht van een koude kermis thuis. Tenminste als je fan bent van merken als Volvo, Mitsubishi, Alfa Romeo, Fiat, Lancia of Jeep. Maar ook voor Peugeot, DS of Nissan hoef je er niet heen te gaan. En de vlotte boys and girls die menen dat Tesla daar de show gaat stelen, mis! Ook de batterijautobouwer uit de VS kiest niet voor Frankfurt. Zo is onlangs bekend gemaakt door de organisatie. Tesla ziet zichzelf niet als een autofabrikant naar de letter van het begrip en wil niet tussen de andere fabrikanten exposeren. Voor de overige merken geldt dat zij ook al vanwege de kosten eerder kiezen voor Geneve of anderssoortige beurzen waar ook veel publiek langs komen. Men wil vaak meer aandacht voor het geld dat al dat exposeren kost. Nissan-dochter Infiniti komt ook niet langs en dat is toch wel jammer, want dat merk kan wel wat publiciteit en exposure gebruiken zou je denken. Het hele begrip beurs staat momenteel onder druk. Wij weten daar in Nederland alles van want de AutoRAI is inmiddels ook historie. Gelukkig zijn er autoblogs als deze om je aan de broodnodige informatie te helpen, en dan ook nog eens met het nodige realisme. Dat scheelt veel. (AMuS)

Lees ook:Infiniti bereidt IAA – premiere voor…
Lees ook:IAA Frankfurt; afzeggingen om verschillende redenen!
Lees ook:Infiniti had een mooie augustus….
Lees ook:Tesla; succesvolle voorintekening Model 3, geld is nodig!
Lees ook:Tesla’s worden niet gestolen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.