Ford als aantrekkelijke werkgever

Ford wordt door studenten gezien als een van de beste werkgevers ter wereld. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek waarbij werd bekeken voor welke bedrijven studerenden een voorkeur hebben. 294.000 mensen mochten daar hun favoriete bedrijven voor invullen en daarbij kwam Ford naar voren als een van de twaalf meest gekozen bedrijven. Daarbij was het wel een verschil in welke studierichting men zelf zat. Want studenten die economie studeerden kozen ook wel voor Ford maar dan op de 42e plek. Technische mensen zetten het merk veel hoger op de ranglijst die in dit onderzoek een top-50 opleverde die er zijn mocht. Ford zelf zoekt ook actief naar mensen met een groot technisch talent. Alleen al in Engeland haalde men dit jaar 96 studenten weg bij hun Hogescholen en Universiteiten om binnen Ford te werken bij het ontwerp- en ontwikkelingscentrum waarmee toekomstige modellen en technieken kunnen worden bedacht. En dat zal over enkele jaren wel weer zichtbaar worden in de auto’s die Ford voor consumenten in het vat heeft zitten. (NP)

Lees ook:Volvo XC60 voor ROC Eindhoven
Lees ook:Ook in Engeland harde saneringen bij Ford
Lees ook:Bentley krijgt erkenning
Lees ook:Ford krijgt erkenning voor ethisch gedrag…
Lees ook:BedrijfsautoRAI ’15 – steeds meer details!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.