Ford daagt gamers uit…

Ford daagt Forza Motorsport 6-spelers uit voor een topprestatie op Gamescom – de grootste interactieve gamebeurs van Europa in Keulen, van 22 t/m 26 augustus 2017.
Om de nieuwe ‘Tame the Track’-uitdaging te winnen, moeten gamers de rondetijd evenaren van Ford Chip Ganassi Racing-coureur Harry Tincknell met de Focus RS op het circuit Spa-Francorchamps in België.
De snelste Tame the Track deelnemers worden op 23, 24 en 25 augustus per helikopter naar het circuit gevlogen om de Ford Focus RS in het echt te besturen, waarbij ze coaching krijgen van Ford GT-coureur Tincknell. De winnaars krijgen ook twee Recaro-stoelen en prijzen van B&O PLAY.

Gedurende het evenement zijn er meerdere kansen voor aanwezigen om de Focus RS-rijervaring te winnen door selfies te delen met de hashtag #tamethetrack vanuit het GIF-station in de Ford-stand. Geaccrediteerde media kunnen met elkaar de strijd aangaan en prijzen winnen op 22 augustus.
In Forza Motorsport 6 voor de Xbox One kan er met de Ford Focus RS worden geracet. Tevens is de zeer geavanceerde Ford GT-supercar – die op de voorkant van de game prijkt – beschikbaar als versie voor op de openbare weg en als raceauto, die door Tincknell werd bestuurd tijdens de 24 uur van Le Mans in het FIA World Endurance Championship.
De Focus RS, de Ford GT-raceauto en de nieuwe Fiesta ST-Line zijn het gehele evenement te zien bij de Gamescom-stand van Ford – Hal 8, Koelnmesse.

Lees ook:Ford daagt droneracers uit…
Lees ook:Ford brengt Focus Electric
Lees ook:Ford geeft prijs en specs voor Focus ST
Lees ook:Ford sterk in Hellendoornrally
Lees ook:Voordelige Ford Focus Wagon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.