Stille Swift – Occasion van het jaar…

De Suzuki Swift van de vorige generatie is verkozen tot Occasion van het Jaar 2017. De award is toegekend door Automobiel Management (AM) naar aanleiding van het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO). De Swift ontving de meeste punten van de vakjury. Lovende woorden zijn er onder meer voor het stabiele dealernetwerk van Suzuki, een waar ‘nooit gedoe mee is’. Een auto die in alle stilte zijn werk doet dus.

De Occasion van het Jaar-award werd overhandigd tijdens het AM-event Driving Business Remarketing op 28 juni 2017. Algemeen directeur Ted van Dam van Suzuki Nederland nam de vakonderscheiding in ontvangst van juryvoorzitter en AM-hoofdredacteur Peter Brouwer. Belangrijke criteria die de Occasion van het Jaar bepalen, zijn marktaandeel, prijzen, marges en statijden. De betrouwbaarheid van de Suzuki-dealer werd als belangrijk aankoopargument van consumenten genoemd, evenals die van de Swift zelf.

“De winnaar is een model dat in veel opzichten positief opvalt en de automotive sector niet bezoedelt met zeer controversiĆ«le onderwerpen. Het merk Suzuki en de modellen zijn nooit negatief in het nieuws geweest. Van structureel technische problemen is nooit sprake. Het lijkt alsof de consument dat ook is opgevallen, gezien de vertegenwoordiging van Suzuki in de Top-10″, aldus de reactie van Automobiel Management.

Lees ook:MINI – ook populair als occasion!
Lees ook:Wegrijden in de Swift van AfroJack…
Lees ook:Japan kiest voor de Suzuki Swift
Lees ook:Suzuki krijgt compliment Consumentenbond..
Lees ook:Suzuki komt met extra sportieve Swift…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.