Handige app voor occasionzoekers…

Zo vlak voor de zomervakantie is de belangstelling voor gebruikte auto’s extra groot. Veel kopers hebben dankzij het aanstaande vakantiegeld meer financiële armslag en achten de tijd rijp om een andere auto aan te schaffen. Ook het plannen van een autovakantie (ruim 50% van de Nederlanders kiest voor een autovakantie) vraagt om een betrouwbare vierwieler, wat de belangstelling voor een auto verder aanwakkert.
In de oriëntatiefase is CarReport, met zijn uitgebreide informatie over alle in Nederland gekentekende auto’s, een zeer handig instrument dat helpt het vakantiegeld aan de juiste auto te besteden.
De app is praktisch en simpel in het gebruik. Door slechts het kenteken te scannen met de app van CarReport is het mogelijk om de volledige doopceel van de auto te lichten, zodat weloverwogen en voorzien van de juiste informatie – over zwakke punten van de auto bijvoorbeeld, maar ook over afschrijving en reële verkoopwaarden – een auto kan worden gekocht.
De app biedt meer waardevolle informatie, niet alleen over techniek en kosten, maar ook om de financiën helder te krijgen. Zo kan geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor een financiering worden aangevraagd. Het is zelf mogelijk om de kosten van autoverzekeringen te vergelijken.
De CarReport-app is gratis te downloaden in de Apple AppStore en Android Play Store.

Lees ook:Gratis pech-app bij Allianz
Lees ook:Pon brengt app voor machinisten…
Lees ook:Vier jaar gratis Fastned bij een nieuwe Nissan EV…
Lees ook:Opel maal drie
Lees ook:Hyundai voert actie op de IX20 en IX35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.