IAA Frankfurt; afzeggingen om verschillende redenen!

Dit is nog bijna nooit vertoond, afzeggen voor de grootste auto-tentoonstelling die Europa kent. En toch gaat dat dit jaar gebeuren. Althans als we de berichten in de Duitse pers moeten geloven. Daar weet men vrijwel zeker dat dit jaar in september o.a. Peugeot en Citroen zich niet zullen showen. Deze PSA-merken kiezen voor andere beurzen of mogelijkheden de nieuwste modellen te laten zien. Daarbij wil PSA haar auto’s ook laten berijden door potentiele kopers en dat kan bij de IAA niet. Ook Nissan heeft aangegeven niet meer deel te zullen nemen aan de IAA, net als dochterbedrijf Infiniti. Daar wil men vooral de kleinere en wat exclusievere beurzen gebruiken voor presentatie van de nieuwste modellen en technieken. Dat men kosten wil besparen (de IAA is peperduur) zal zeker meespelen bij deze beslissingen. Ook Volvo en naar verluid Mitsubishi zien af van deelname aan de IAA. Maar ook Fiat-Chrysler doet met haar merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Jeep niet meer mee aan de IAA. En zo dreigt het toch een vooral Duits feestje te worden. Ongekend! (AMuS)

Lees ook:Nissan wil omhoog
Lees ook:Infitini daagt de concurrentie uit…
Lees ook:Infiniti zoekt het hoger op…
Lees ook:Infiniti laat klein detail zien van nieuwe SUV
Lees ook:Infiniti draait goed….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.