Tesla levert recordaantal auto’s af…

Het heeft jaren geduurd, maar nu lijkt Tesla eindelijk voldoende auto’s te kunnen leveren om aan haar eigen doelstellingen en die van investeerders te kunnen voldoen. Het eerste kwartaal van dit jaar zijn naar verluid 25.000 elektrische wagens van het merk afgeleverd. Volgens de planning zouden dat er nipt minder zijn geweest, dus Tesla overtreft haar eigen verwachtingen hiermee. Eigenaar Musk heeft voor het eerste halfjaar van dit jaar vastgelegd dat Tesla 50.000 auto’s moet gaan leveren, het eerste kwartaal zorgt nu tenminste voor een stevig fundament van dit verlangen. Tesla produceert nu twee modellen, naast de grote Model S levert het merk ook de Model X, een soort Crossover met vleugeldeuren. Volgens plannen van Musk zou in de zomer de goedkopere (en kleinere) Model 3 het aanbod moeten vergroten. Als die auto echt aanslaat zou de productie bij Tesla volgend jaar richting de 500.000 auto’s moeten gaan. We zullen eens zien hoe deze plannen worden omgezet naar de praktijk.

Lees ook:Tesla gaat haar naam veranderen….
Lees ook:Tesla neemt SolarCity over; kwestie van vestzak/broekzak!
Lees ook:Tesla komt met upgrades voor de S
Lees ook:Tesla haalt weer enorm bedrag op….
Lees ook:Tesla showt weer met toekomstschets…

2 reacties op “Tesla levert recordaantal auto’s af…

    1. Leo

      Dat laatste gaat nog even duren vrees ik, eerst de productie maar eens op gang zien te brengen..en de kwaliteit van het gebodene garanderen…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.