BMW trots op goede cijfers…

Afgelopen maand januari zette BMW wereldwijd 163,288 voertuigen af, een stijging van 6.8% t.o.v. vorig jaar in dezelfde periode. De eigen BMW verkopen zijn daarbij met 7.2% gestegen tot 143,553, die van MINI groeiden met 3.7% tot 19,563. BMW noteerde ook een verdubbelde verkoop van geëlektrificeerde BMW modellen in januari. BMW behaalde die verkoopstijgingen in alle regio’s wereldwijd. Verkoopvolume en inkomsten sluiten mooi aan op die voor het hele vorige boekjaar toen ze nieuw hoogten bereikten. De nettowinst van de BMW-Group steeg topen met 8,0% tot € 6.9 miljard. Return on sales van de hele groep vóór belastingen verbeterde tot 10,3%. Het management bij BMW stelt vast dat men de NEXT 100 YEARS startte met een nieuw recordjaar. Het is de Beiers gegund.

Lees ook:Mazda draait goed
Lees ook:Mazda stelt prognoses bij; naar boven!
Lees ook:ŠKODA had een mooi jaar – ook in ons land…
Lees ook:Renault maakt winst; verlies bij Lada!
Lees ook:BMW draaide geweldig in 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.