BMW rijdt TEFAF-gasten rond…

De dertigste editie van de toonaangevende kunstbeurs TEFAF Maastricht vindt plaats van 10 tot en met 19 maart 2017 en is een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen wereldwijd. BMW Group stelt net als vorig jaar een vloot van BMW 7 Series beschikbaar als officiële Courtesy Cars voor de eregasten die vanuit de omgeving de kunstbeurs in het MECC bezoeken.

De BMW 7 Series die BMW Group Nederland inzet, zijn ‘L’-versies, met langere wielbasis variërend van de Plug-in Hybride 740Le en V8 benzine 750Li tot de ultieme quad-turbodiesel 750Ld. Sommige auto’s zijn daarbij ook nog uitgerust met het optionele Executive Lounge interieur met twee separate, volledig individueel in te stellen massagestoelen achterin. In elke Courtesy Car is maximaal comfort verzekerd dankzij de luchtvering en Executive Drive Pro dat met een stereocamera oneffenheden in het wegdek herkent en daar de vering op voorbereidt.

Maar liefst 270 gerenommeerde galerijen van over de hele wereld maken van TEFAF een tentoonstelling met de belangrijkste kunstwerken op de markt. Sinds 2001 is TEFAF een officiële partner van BMW Group dat wereldwijd verschillende kunstbeurzen ondersteunt, waaronder Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Hong Kong, Frieze London, Frieze New York, Paris Photo evenals initiatieven als Gallery Weekend Berlin.

Lees ook:BMW Sponsort TEFAF Maastricht
Lees ook:Kon niet uitblijven…actiemodellen bij BMW!
Lees ook:BMW trots op goede cijfers…
Lees ook:BMW draaide geweldig in 2013
Lees ook:KIA blijkt sterk merk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.