Aston Martin showt supercar in Canada

Tijdens de Canadian International Auto Show in Toronto, die later deze maand wordt gehouden, showt Aston Martin een auto waarover je het beste in allerlei superlatieven zou moeten schrijven. Maar dan moet je wel een hele berg informatie beschikbaar hebben en dat is niet het geval. De fabrikant beperkt zich met de aanduiding; Aston Martin/Red Bull Advanced Technologies concept Hypercar, wat best een mond vol is. Als je naar de beelden kijkt zie je een bijna on-Britse super-dynamische sportwagen die uitstraalt dat hij echt heel erg hard wil en zal gaan. De auto maakt zijn wereldwijde debuut in Canada, wat op zich bijzonder is als je bedenkt dat er toch ook nog zoiets is als de Geneefse Auto Salon, maar hoe dan ook, na dit debuut zullen er vast meer technische details beschikbaar komen en krijgen we ook een beeld hoe snel deze Aston zal gaan, mocht hij ooit echt gaan rijden of in serie gebouwd worden…(NP)

Lees ook:Eerste Aston Martin DB11 bij CITO Motors te zien..
Lees ook:Aston Martin zet primeurs op de AutoRAI
Lees ook:Aston Martin brengt nieuw topmodel
Lees ook:Sportieve enkeling; Aston Martin Ulster
Lees ook:Prodrive mogelijke nieuwe eigenaar voor Aston Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.