MINI zet maximaal in op Nederlandse productie….

VDL Nedcar geeft vol gas met productie MINI: ook de gespierde John Cooper Works Countryman komt dit jaar uit Limburg.

Bij VDL Nedcar in Born is afgelopen jaar de productie van de nieuwe MINI Countryman gestart. Deze SUV is het derde model dat, naast de MINI driedeurs en MINI Cabrio, in Limburg van de band zal rollen. BMW Group toont hiermee zijn vertrouwen in VDL Nedcar. De bouw van de MINI Countryman heeft in Born bovendien 1.200 nieuwe banen opgeleverd. Ook de ultiem sportieve John Cooper Works-versie met een motorvermogen van 170 kW (231 pk) komt straks uit Born. Het geeft duidelijk aan dat men bij MINI (BMW) veel vertrouwen heeft in de kwaliteiten van het team dat in Borne deze wagens in elkaar zet. En daar mogen we als Nederlanders best een beetje trots op zijn zou ik denken…

Lees ook:Weer een ‘vette’ nieuwe Mini….
Lees ook:Nieuwe MINI Countryman komt uit Borne…
Lees ook:Vlotte stationcar
Lees ook:MINI Countryman; meer mogelijkheden…
Lees ook:MINI brengt extra uitvoering; John Cooper Works…..Made in Holland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.