Nieuwbouw Korterink de Lichtmis – bijna klaar!

Vanaf begin dit jaar alle merken onder één dak. Het nieuwe pand vor Korterink is nu dan echt bijna af en daarom laten de hard werkende dealerondernemers uit Rouveen ons en u graag kennis maken met de nieuwe locatie. Want, waar kunt u eigenlijk terecht voor werkplaatsbezoeken, de receptie en de verschillende showrooms?

De vier gevoerde merken; ŠKODA, Suzuki, Ford en Toyota op één centrale locatie. En daar is men bij Korterink erg blij mee. Men legt in de komende weken de laatste hand aan de gevelreclame van alle merken en aan het verhuizen.

In week 2 (9 t/m 14 januari) verhuist ŠKODA naar het prachtige nieuwe pand. Dat betekent ook dat men bij Korterink in deze week geen reguliere werkzaamheden in de werkplaats uitvoeren op de Lichtmis. De showroom en werkplaats in Zwolle blijven tijdens de verhuizing wel gewoon geopend. Vanaf 16 januari a.s. staat het team op de Lichtmis graag weer voor u klaar. Kom dan gerust een kijkje nemen! De officiele opening zal niet al te lang meer op zich laten wachten….

Lees ook:Korterink pakt uit met Skoda Superb
Lees ook:Nieuwe Fabia bij Korterink
Lees ook:Nieuwbouw Korterink Rouveen verloopt voorspoedig…
Lees ook:Korterink start Eric Selles Cars Meppel door…
Lees ook:Meer Octavia introducties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.