Tesla gaat haar naam veranderen….

Het lijkt er op dat Tesla-baas Musk aanstuurt op een wijziging van de naam voor al zijn bedrijven. Een indicatie daarvoor is de aanpassing van diverse website-namen die met met Musk van doen hebben. Zo verdween www.teslamotors.com en kwam daarvoor tesla.com terug. Volgens insiders heeft dit allemaal van doen met het ‘befaamde’ masterplan van Musk om in de toekomst zijn bedrijf te stroomlijnen en ook nieuwe plannen te ontwikkelen. Zo is er o.a. sprake van plannen voor een elektrische truck en zelfs een autobusje. Maar daarvoor moet Tesla Miljarden binnen halen aan investeringen en dat loopt nog niet zo soepeltjes allemaal. Overigens is een naamsverandering niet nieuw. Eerder zagen we deze ontwikkeling ook bij Apple. Tesla maakt niet alleen auto’s zoals sommige mensen schijnen te denken, maar ook industriele accu’s en kent het laadstroomleveranciers als SolarCity waarop Musk nu een financiele overname wil loslaten. Musk wil alles op een hoop vegen en dat dan brengen onder de naam Tesla wat de herkenbaarheid en wellicht het imago goed zal doen. (Reuters)

Lees ook:Tesla wil Solar City overnemen
Lees ook:Tesla neemt SolarCity over; kwestie van vestzak/broekzak!
Lees ook:Tesla levert recordaantal auto’s af…
Lees ook:Komt er ook een open Tesla aan?
Lees ook:Ontslaggolf bij Tesla….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.