Infiniti had prima eerste halfjaar…

Je moet ze in ons land nog steeds met een stevig lichtje zoeken, maar Europees gezien gaan de verkopen stevig omhoog voor het luxe merk van Nissan. De omzetten stijgen met meer dan 100%, waarbij de kleinere Q30 zorgt voor brood en beleg. In totaal zijn er in heel Europa nu bijna 10.000 Infiniti’s verkocht. De beste markt voor de luxe Japanners is Frankrijk. Daar gingen in zes maanden tijd bijna 2.200 van deze auto’s de showroom uit. Ook de Britten staan als altijd open voor iets bijzonders. Daar werden in een half jaar zo’n 1600 Infiniti’s weg gezet. Verdere groeimarkten waren Italie en Duitsland. Bij de oosterburen waren die verkopen overigens aardig bescheiden, precies 124 Duitsers gingen voor het bijzondere merk. (NP)

Lees ook:Infiniti had een mooie augustus….
Lees ook:Infiniti mag niet klagen…
Lees ook:Infiniti draait goed….
Lees ook:Infiniti gaat strijd aan met Porsche; Q80 moet Panamera aan kunnen…
Lees ook:Infiniti claimt goed eerste kwartaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.