Tesla; Tom Poes verzint een list…

Als er iemand slim is in het verzinnen van allerlei lists om zijn bedrijf onder de aandacht van het koperspubliek, maar zeker ook van investeerders te brengen of te houden, dan Elon Musk, grote baas van Tesla. Telkens als je denkt dat het Tesla-schip aardig slagzij maakt bij gebrek aan middelen of het onderzoek naar twee stevige incidenten met door het bedrijf geleverde auto’s komt Musk weer naar buiten met een plan om zijn autofabriek aan nieuwe financiele injecties te helpen. Zo ook deze week. Een nieuw ‘Masterplan’ moet gaan zorgen dat niet alleen de aandacht wat wordt afgeleid van die incidenten, maar ook dat de bezwaren in de bankenwereld tegen de geplande overname van stroomaanbieder SolarCity worden verzacht. Zo kwam hij met het idee dat de software voor de omstreden AutoPilot-systemen wordt ge-update. Door het verhaal positief te brengen kan Musk wellicht eventuele zorgen bij autokopers en financiers wegnemen. We zullen zien wat het brengt…..(Reuters)

Lees ook:Tesla gaat haar naam veranderen….
Lees ook:Tesla wil Solar City overnemen
Lees ook:Tesla neemt SolarCity over; kwestie van vestzak/broekzak!
Lees ook:Deel management Solar City zet zichzelf buiten spel…
Lees ook:Tesla zweeg over dodelijk ongeluk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.