Zlatan promoot nieuwe Volvo

De Zweedse premium autobouwer Volvo slaat opnieuw de handen ineen met topvoetballer Zlatan Ibrahimović. Deze keer voor de Europese lanceringscampagne van de nieuwe Volvo V90. De campagne start vanavond om 20.15 uur op nationale televisiezenders en op sociale media. De nieuwe campagne toont hoe Zlatan Ibrahimović, voormalig Ajax- en Paris Saint-Germain-spits en enthousiast Volvo-liefhebber, terugkijkt op zijn opmars in één van de zwaarste buurten van het Zweedse Malmö tot het internationale voetbalheldendom.
Zlatan bereidt zich momenteel voor op het nieuwe Europese voetbalkampioenschap en heeft een grote affiniteit met het Zweedse Volvo Car.

‘Ik ben blij om opnieuw samen te werken met Volvo Car. Ik heb de nieuwe auto’s gezien, erin gereden en ze uitgebreid getest. Ik vind ze fantastisch! Net als ik heeft Volvo voor een eigen weg gekozen en het aangedurfd om anders te denken. De vorige campagne die we samen hebben gedaan was goed, maar deze keer is het Made by Zlatan’, zegt Zlatan Ibrahimović.

‘De campagne is een eerbetoon aan onafhankelijk denken, de kracht van ánders denken. Er zijn veel overeenkomsten tussen Ibrahimović en Volvo. We waren geen van beiden zo ver gekomen als we hetzelfde zouden hebben gedaan als iedereen’, zegt Anders Gustafsson, Senior Vice President, Europe, Middle East and Africa van de Volvo Car Group.
Volvo Car en Zlatan Ibrahimović werkten eerder samen in 2014, toen de ietwat mysterieuze voetballer in een gedenkwaardige campagne het Zweedse volkslied reciteerde en jaagde in de afgelegen Zweedse bossen.

In de nieuwe campagne wordt muziek gebruikt van componist en Academy Award-winnaar Hans Zimmer, onder meer bekend van zijn muziek in blockbusters als Gladiator, Pirates of the Caribbean, Inception en Interstellar.
De nieuwe Volvo V90, die eerder dit jaar is gelanceerd, is wereldwijd zeer positief ontvangen door de media. Het nieuwe model bouwt voort op het onbetwistbare erfgoed van Volvo in het stationwagon-segment, waarin Volvo meer dan zestig jaar geleden begon met de Volvo Duett. De nieuwe V90 zet een duidelijke stap voorwaarts op het gebied van stijl, materialen en afwerking met behoud van de praktische waarden van een echte stationwagon. De Volvo V90 heeft standaard een rijke uitrusting, variërend van Large Animal Detection tot de tweede generatie Pilot Assist: een semi-autonoom rijhulpsysteem.

Lees ook:Volvo kiest voor Zlatan…
Lees ook:Zlatan bezoekt Volvo…
Lees ook:Zlatan neemt afscheid van Zweden, maar niet van Volvo!
Lees ook:Volvo V90 nu bij de dealer…
Lees ook:Lexus zet Mark Ronson in voor campagne…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.