MAN bergingstruck voor expert Barendregt

A. Barendregt Takel– en Bergingsbedrijf uit Rhoon is een bekende naam in de Rotterdamse regio. 24 Uur per dag, zeven dagen per week het hele jaar rond staat dit bedrijf klaar om gestrande voertuigen in veiligheid te brengen. Onlangs werd het wagenpark uitgebreid met een nieuwe MAN-bergingstruck waarmee voortaan ook de zwaarste trucks kunnen worden geborgen.
De nieuwe MAN-bergingstruck is een opvallende verschijning. De TGS 41.480 8×4 is voorzien van een Falkom-opbouw met een 25 tons lepelinstallatie, twee twintig tons lieren en een zware 66 ton/meter autolaadkraan.

Tot de standaard uitrusting behoren alle voorkomende hulpstukken om alle merken trucks te kunnen afslepen. ‘’Vrachtwagens hebben vaak geen centraal sleepoog meer, maar van die keurig ingebouwde boutgaten waar sleepogen in gedraaid kunnen worden. Die verschillen per merk en type, maar wij zijn op alles voorbereid met deze nieuwe bergingsauto’’, aldus Patrick Scholten. Hij is bedrijfsleider bij A. Barendregt en was nauw betrokken bij de opbouw van de MAN-truck.

A. Barendregt heeft de bergingsverantwoording voor de volledige “Zuid-ring” van Rotterdam, inclusief het havengebied. Prioriteit één bij Rijkswaterstaat is snelheid.

Lees ook:Elf nieuwe Mercedessen voor Heeren…
Lees ook:MAN’s voor Min
Lees ook:Bij Den Haag sta je het langst in de file…
Lees ook:Monsterorder voor Mercedes trucks
Lees ook:Extra werk voor Volkswagendochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.