Rolls Royce zet in op nieuwe technologie

In februari vorig jaar maakte Rolls-Royce bekend te werken aan de ontwikkeling van een volledig nieuw aluminium spaceframe dat de basis zal worden van alle toekomstige modellen van Rolls-Royce vanaf begin 2018. Per direct wordt er daadwerkelijk getest met het nieuwe spaceframe. De eerste testauto’s waarin de nieuwe technologie is toegepast zullen de komende tijd overal ter wereld de weg op gaan om praktijktests uit te voeren.

De toekomst van de meest luxe auto’s ter wereld heeft letterlijk al vorm gekregen nu Rolls-Royce het nieuwe aluminium spaceframe aan het testen is en dat de basis zal zijn van alle toekomstige modellen van het merk. De eerste auto’s zullen ermee uitgerust worden vanaf begin 2018. Testauto’s waarin de nieuwe techniek verborgen is, zullen overal ter wereld hun kilometers maken de komende tijd. Het is vooral van belang dat het nieuwe spaceframe de legendarische rijervaring van Rolls-Royce, het ‘zweven op een vliegend tapijt’, onder alle weersomstandigheden en wegdekcondities garandeert. Het spaceframe is de basis van het ontwikkelen van een nieuwe generatie Rolls-Royce modellen die vanaf begin 2018 het levenslicht zal zien.

“Sinds in 2003 het nieuwe Home of Rolls-Royce in Goodwood in gebruik werd genomen, is het merk de maatstaf op het gebied van de topklasse van luxe automobielen”, zegt Torsten Müller-Ötvös, algemeen directeur van Rolls-Royce Motor Cars. “Nu is het tijd om de volgende stap te zetten. Het op de openbare weg testen van de geheel nieuwe basis van onze toekomstige modellen is voor ons een mijlpaal. Dit nieuwe bewijs van pure luxe laat zien dat we investeren in de toekomst van ons fantastische merk.”

Lees ook:Rolls Royce stopt met 7e generatie Phantom…
Lees ook:Rolls Royce kijkt naar de toekomst…
Lees ook:Zijdeachtige rust bij Rolls Royce
Lees ook:Het beste bij Rolls Royce nog beter; de Zenith Collection!
Lees ook:Rolls Royce houdt oude naam in ere….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.