Nieuwe tankkaart bij BP

Onder de naam ‘BP Komfort Tankpas’ lanceerde brandstofleverancier BP begin deze maand een nieuwe brandstofpas, speciaal bedoeld voor ZZP’ers en andere kleine ondernemers (bedrijven met één tot maximaal tien personenauto’s of bestelwagens). Met de Komfort Tankpas maakt BP volgens haar eigen verklaring de voordelen van een bedrijfsmatige tankpas ook bereikbaar voor ondernemers die juist geen uitgebreid wagenpark hebben. De nieuwe tankpas biedt ondernemers korting bij alle BP stations in Nederland, één maandelijkse factuur voor eenvoudige BTW-teruggave en toegang tot het grootste merkgebonden tankstation-netwerk van Europa (Routex). Bovendien kent de pas standaard geen borgstelling. De BP Komfort Tankpas is specifiek gericht op ondernemers die jaarlijks niet meer dan 25.000 liter tanken. In de praktijk komt dat neer op een wagenpark met maximaal tien personenauto’s of bestelwagens.

In Nederland kunnen ondernemers met de BP Komfort Tankpas betalen voor benzine, diesel, BP Ultimate en LPG bij zo’n 350 tankstations van BP, waarvan ongeveer 70 BP Express. De pas wordt ook geaccepteerd bij 375 stations van Texaco. Ondernemers die – al dan niet regelmatig – naar het buitenland reizen, kunnen met de pas terecht bij het internationale ROUTEX-netwerk, met zo’n 18.000 tankstations in 29 landen.

Ondernemers ontvangen met de BP Komfort Tankpas een korting op brandstof van € 0,10 per liter (inclusief BTW) bij alle BP-stations in Nederland. Deze korting wordt gegeven op de geldende grootverbruikerslijstprijs van BP. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken gunstiger is dan de grootverbruikerslijstprijs min de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. BP noemt dit de laagsteprijsgarantie. BP Vraagt als vergoeding van de gebruikers een kleine kostenvergoeding van E.0,75 per maand.

Lees ook:Speciale kortingen bij Tango!
Lees ook:Onbemand tankstation Total geopend…
Lees ook:Twee maanden lang voordeeltjes halen bij Nissan..
Lees ook:TOTAL best populair
Lees ook:COPA Prijzen voor Total tankstations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.