Mazda komt met nieuwe sportwagen

Mazda heeft op de komende Tokyo Motor Show 2015 een wereldpremière met de onthulling van een nieuwe sportauto in concept fase. Ondanks de moderne look belichaamt de nieuwste creatie van Mazda duidelijk de huidige lijn van de autofabrikant. De designers van Mazda hebben hun uiterste best gedaan om de sportautogeschiedenis van de onderneming in deze concept car te vereeuwigen.

Met het thema van de Mazda-stand in Tokyo in gedachten, ‘Acceleratie richting onze dromen’ wordt er ook aandacht besteed aan de unieke benadering van rijplezier door het merk. Zo staan er op een deel van de stand, dat speciaal voor de autosport is ingericht, twee Mazda MX-5’n in race uitvoering, terwijl de legendarische Mazda Cosmo Sport 110S uit 1967, het eerste door een rotatiemotor aangedreven massaproductiemodel van Mazda, het hoogtepunt vormt van een overzicht van de unieke en onderscheidende techniek van het merk.

Lees ook:Mazda showt nieuwste techniek in Tokio
Lees ook:Mazda met veel nieuws in Tokio…
Lees ook:Mazda zet in op waterstofmotoren
Lees ook:Europees debuut nieuwe Mazda MX-5RF
Lees ook:Mazda laat toekomstvisie zien met links naar het verleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.