Pon brengt app voor machinisten…

Deze week lanceert Pon Equipment een nieuw Used platform bestaande uit een app en website. Dit nieuwe e-platform maakt het voor de klant eenvoudiger om gebruikte machines te vinden, overal en op elk moment van de dag. Op de nieuwe website staat elke gebruikte machine van Pon Equipment in Nederland, van graafmachine tot bulldozer. In de app kun je zelfs machines zoeken in alle landen waar Pon Equipment tevens gevestigd is (Noorwegen, Zweden, Denemarken en Groenland). Doel van de app is om het voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken de juiste machine te vinden, overal en op elk moment van de dag.

Er zijn verschillende zoekmogelijkheden binnen de app en de website, zodat de bezoeker met een paar eenvoudige klikken de juiste machine gevonden heeft.
De nieuwe website en de app zijn gebouwd met nadruk op hoge kwaliteit en eenvoudige zoekopdrachten op alle online platformen.
Op de website, maar ook in de app, is het heel eenvoudig om naar specifieke modellen, merken, uren, bouwjaar en locaties te zoeken. Je kunt zelfs zien of de machine een Certified Used, Verified Used of een Fair Used machine is. Bovendien is er direct contact mogelijk met de plaatselijke dealer of accountmanager door telefoonbuttons of het invullen van een formulier.
De app kan gratis gedownload worden in de Apple AppStore en in Google Play voor Android en is beschikbaar voor zowel telefoon als tablet.

Lees ook:Opel komt met nieuwe occasions-site…
Lees ook:Autoscout24 en Autoweek gaan samenwerking aan…
Lees ook:Ook bij occasions telt merk/modelbeleving…
Lees ook:Skoda nomineert haar website…
Lees ook:Pakjes volgen met VW Apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.