Ontwerp Qoros Q3 krijgt internationale erkenning

Amper twee maanden na zijn introductie heeft de Qoros 3 City SUV, het nieuwste productiemodel van Qoros, al een prijs in de wacht gesleept op het gebied van design. De City SUV won de prestigieuze iF Design Award op de discipline ‘Product’, onderdeel van de categorie ‘Auto’s, voertuigen en fietsen’.
De prijs werd toegekend op basis van het onderscheidende, moderne ontwerp van de City SUV, wat is toegesneden op mensen die het maximale uit het leven willen halen. Met een subtiele evolutie van de herkenbare designtaal van Qoros laat de City SUV zien dat hij past bij een actieve, hoogwaardige urban lifestyle. Onder andere de vergrote bodemvrijheid, grote wielen en actieve bestuurderspositie dragen daaraan bij. De auto is flexibel, biedt veel binnenruimte en extra veel rijplezier om zowel dagelijks gebruik in de stad als vrijetijdsbesteding op het platteland tot een feest te maken.

De orderboeken voor de Qoros 3 City SUV zijn in China op 17 december 2014 geopend en de belangstelling voor de auto is groot. Hij is leverbaar met vier verschillende uitrustingsniveaus: Active, Style, Style Plus en Excite. Al meer dan zestig jaar staan de iF Design Awards over de hele wereld synoniem voor uitmuntende ontwerpen. De prijzen worden uitgereikt door iF International Forum Design GmbH en belonen ontwerpen in verschillende disciplines en categorieën. De vakjury beoordeelde bijna 5.000 inzendingen uit meer dan 50 landen alvorens de prijs uit te reiken aan de Qoros 3 City SUV.

De nacht van de uitreiking van de iF Design Award was in München, Duitsland. Andere winnaars waren onder andere BMW, Samsung en LG.

Lees ook:Qoros brengt derde productiemodel naar Geneve..
Lees ook:Mercedes pakt negen prijzen….
Lees ook:Prijswinnende Chinees
Lees ook:Qoros scoort op alle fronten
Lees ook:Qoros showt hybride SUV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.