Nissan NV200′s voor Tilburgse middenstand…

Nissan breidt het grootschalige project met de elektrisch aangedreven e-NV200 bestelauto verder uit. In Tilburg worden nog eens dertig exemplaren ingezet bij het mkb. Afgelopen september werden al tweehonderd Nissans e-NV200 door Amsterdamse ondernemers in gebruik genomen. Het doel van dit omvangrijke project is om in de praktijk aan te tonen dat de gebruikskosten van de Nissan e-NV200 aanzienlijk lager zijn ten opzichte van conventionele bestelauto’s. Per kilometer bespaart de ondernemer tot wel 5 eurocent aan brandstofkosten. De auto is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en de onderhoudskosten liggen tot 40 procent lager dan die van een vergelijkbare bestelauto met dieselmotor.

De dertig mkb’ers die de Nissan e-NV200 in Tilburg en omstreken gaan rijden, dragen ook nog eens bij aan een schoner leefklimaat. Iets waar veel gemeenten in Nederland flink in investeren. De Nissan e-NV200 heeft een laadvolume van 4,2 kubieke meter, goed voor twee europallets. Het maximum laadvermogen bedraagt 795 kilo.

Ondernemers die overtuigd zijn van de kwaliteiten van de Nissan e-NV200, kunnen de auto vanaf 399 euro per maand leasen via Nissan Business Finance.

Lees ook:Nissan evolueert elektrisch gamma in de breedte
Lees ook:Nissan biedt tweehonderd ondernemers elektrisch vervoer…
Lees ook:Nissan e-NV200 blijkt best verkochte elektrische besteller…
Lees ook:Nissan met meer stroom…
Lees ook:IJskoude aanbieding van Nissan…de Fridge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.