Opel roept Corsa’s en ADAM’s terug naar de dealer…

Kennelijk heeft Opel met de laatste series Corsa’s en ADAM’s een risico-analyse gemaakt, want men raadt eigenaren van deze wagens (gemaakt vanaf mei dit jaar) zelfs op om niet te riijden met hun auto als het maar eventjes mogelijk is. En als ze al rijden, dan graag richting dealer. Oorzaak en aanleiding, een probleem in de besturing van de betrokken modellen dat vermoedelijk bij minstens 8000 wagens verkeerd is gegaan. Men vermoedt bij de Duitse fabrikant dat een van de onderdelen in het stuurhuis niet voldoet aan de normaal aan dit soort onderdelen te stellen kwaliteitseisen. Men waarschuwt dus dringend om niet met de auto’s te rijden, omdat dit onderdeel het zo maar kan laten afweten met fatale gevolgen. Volgens Opel gaat het om auto’s van het type ADAM met chassisnummers tussen E6077301 en E6113446. Bij de Corsa gaat het om chassinummers tussen E6071016 en 6118738. Ook de serie tussen E4181031 en 4308122 is verdacht. Bij het gaspedaal zit nog een productcode. Staat daar 20E4 of 20K3 moet je de auto maar laten staan. Volgens de fabrikant roept men alle betrokken eigenaren terug naar de dealer voor een dringende controle en uitwisseling van het betrokken onderdeel. Hoor je niets en bezit je een auto in deze reeksen, ga dan zelf maar naar de dealer.

Lees ook:Opel haalt Corsa’s en Adam’s terug naar de dealer…
Lees ook:Opel beloont merktrouw
Lees ook:Opel roept Astra’s terug
Lees ook:Honda moet terugroepen
Lees ook:Opel roept Corsa’s terug om roestvorming…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.