Steeds meer Transit’s bij Ford

Ford onthult haar volledige, gloednieuwe Transit-assortiment op de IAA-bedrijfswagenshow 2014 in Hannover en biedt haar klantenkring in Europa een uitgebreide keuze uit maar liefst meer dan 450 modelvarianten. Die nieuwe Transit is goed aangekomen en is nu al een goed verkopende bestelauto die met zijn nieuwe uiterlijk en moderne technieken heel wat klanten weet te overtuigen. De Transit-range is nu uitgebreid met een zgn. Chassis Dubbele Cabine, extra lange ‘Super Jumbo’ L5-versies, een bestelauto Dubbele Cabine en Kombi-modellen.

Ford heeft de twee jaar durende vernieuwings- en uitbreidingsprocedure van het Transit-bedrijfsautoassortiment afgerond, en genereert aanzienlijk meer verkopen dan voorheen gebruikelijk. De fabirkant heeft het snelst groeiende aandeel op de markt van bedrijfswagens. Maar dat komt natuurlijk ook doordat men met de oude Transit op het laatst geen echte potten meer kon breken. De volledig vernieuwde Transit-range, die niet alleen bestaat uit de maar liefst 452 verschillende uitvoeringen leverbare Transit, maar ook uit de fraaie Transit Custom, Transit Connect én Transit Courier, is het meest uitgebreide en modernste assortiment bedrijfswagens van Europa. En dat wil men weten bij Ford. Reken maar dat ze deze hele range tijdens de IAA in Hannover stevig in het zonnetje zullen zetten.

Lees ook:Ford claimt laagste verbruik voor Transitreeks…
Lees ook:Transit best verkochte bestelauto in 2015
Lees ook:Ford tevreden over bestelwagenverkopen…
Lees ook:Ford pakt prijs voor Transit..
Lees ook:Ford komt met actiemodel Transit Sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.