Nieuwe brandstof voor prestatiegerichte auto’s

Dit is nieuws waar auto- en motorfietsliefhebbers lang op hebben gewacht: benzine met octaangetal 102 is nu overal in Nederland verkrijgbaar. competition 102® zorgt voor optimale prestaties van elk voertuig met een benzinemotor. Liefhebbers kunnen voor competition 102® terecht bij onder meer de onbemande tankstations van Firezone.

De spectaculaire introductie van competition 102® vindt plaats op donderdag 4 september 2014 om 18:00 uur bij Firezone Veenendaal aan de Rondweg-Oost 12.

competition 102® – een product van Salland Olie – is verkrijgbaar via een netwerk van zo’n dertig tankstations verspreid over heel Nederland. Dankzij het unieke, hoge octaangetal van 102 kunnen de auto- en motorsporters, racing-professionals en oldtimerbezitters met deze brandstof maximale prestaties uit hun voertuig halen. competition 102® bevat geen ethanol, voldoet aan de Europese kwaliteitsnorm EN228 en is geschikt voor alle benzinemotoren.

De productie en distributie van competition 102® is exclusief in handen van Salland Olie – moederbedrijf van Firezone – in Kampen. Vanaf het eigen depot en met eigen tankauto’s wordt competition 102® naar de tankstations gereden. Hierdoor is de traceerbaarheid en de continue kwaliteit van competition 102® tijdens het gehele traject van raffinaderij tot in de tank van de klant gewaarborgd en is de premiumkwaliteit van competition 102® gegarandeerd.

Lees ook:Audi brengt TT Competition….
Lees ook:Speciale kortingen bij Tango!
Lees ook:Nieuwe biobrandstof van Argos
Lees ook:BMW geeft M3/4 een upgrade
Lees ook:Puttens tankstation 100e Argosvestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.