Voor slimme autokopers!

Nederlanders zijn tuk op korting en dol op de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker als het om auto’s gaat zijn wij ‘kooplieden’. Toch kan het altijd beter. Wie echt tot het gaatje wil gaan voor een goede autodeal kan maar beter even de grens over steken naar de Duitsers, al is het dan maar digitaal. Een dochterbedrijf van Autobild.de en autoverhuurder Sixt biedt daat vooral compacte modellen aan met waanzinnige kortingen. Voor de goede orde; het gaat om nieuwe auto’d, waarvan een deel ‘uitloopmodellen’. Je gelooft soms je ogen niet als je ziet met welke kortingen men hier smijt. Een nieuwe Opel Corsa 1,2 16v EcoFlex Selection, in Duitsland normaal net geen 12 mille, koop je al voor 7.378 Euro. Een korting van 38,4%! Ook stevige kortingen zijn te behalen op een Fiat Punto 1,2 8v Pop en Ford Fiesta 1,25 Ambiente. De laagste korting krijg je op een Alfa Romeo MiTo. Die is ‘slechts’ 17,1%. Het is wel duidelijk dat je als koper dan nog wel zelf moet zorgen de auto in ons land in te voeren en een kenteken aan te vragen, terwijl je ook zelf je oude auto moet verkopen. Maar als je dat echt goed doet is er veel geld te verdienen of te besparen, maar net hoe je het bekijkt. Heb je interesse, kijk dan net als ik deed even op www.autohaus24.de en verbaas je ook!

Lees ook:Designer Wolfgang Egger verruilt Alfa Romeo voor Audi
Lees ook:Alfa Romeo brengt kleine Mito
Lees ook:Alfa Romeo moet aan het infuus…
Lees ook:Alfa staakt productie 166
Lees ook:In detail; Alfa Romeo Mito

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.