Spaanse voetballers gezicht voor Nissan…

Nissan verwelkomt drievoudig UEFA Champions League-winnaar en FC Barcelona-speler Andrés Iniesta en Thiago Silva, speler van Paris Saint-Germain en aanvoerder van het Braziliaanse elftal, als wereldwijde ambassadeurs van Nissan.

Andrés Iniesta en Thiago Silva zijn de nieuwe ‘Engineers of Excitement’ van Nissan. Zij spelen gedurende het voetbalseizoen 2014/2015 een centrale rol bij Nissans wereldwijde tv-campagne die rondom de UEFA Champions League-wedstrijden wordt uitgezonden. Nissan debuteert als nieuwe hoofdsponsor van de UEFA Champions League op 12 augustus 2014 tijdens de UEFA Super Cup-wedstrijd.
De twee spelers duiken op in een serie tv-commercials waarin het belang van innovatie wordt duidelijk gemaakt, zowel op als buiten het veld. Behalve op tv zijn Iniesta en Silva ook persoonlijk aanwezig bij diverse sponsorevenementen en betrokken bij social media-activiteiten.

Nissan is gedurende vier voetbalseizoenen, van 2014/2015 tot en met 2017/2018, de officiële automotive sponsor van de UEFA Super Cup en de UEFA Champions League. Het Japanse merk staat in die periode met producten en diensten in de schijnwerpers bij Europa’s meest prestigieuze voetbalcompetitie.
De overeenkomst met de UEFA Champions League past in het streven van Nissan om meer te doen aan sportsponsoring. Het merk is ook sponsor van de Olympische en Paralympische Spelen in 2016 in Rio de Janeiro en van de Britse olympiërs en paralympiërs. Ook steunt Nissan de Braziliaanse, Columbiaanse en Mexicaanse olypische teams, Africa Cup of Nations, het NCAA Football, de Canadian Football League en sportieve ambassadeurs zoals olympisch kampioenen Usain Bolt en Sir Chris Hoy. Verder is het Japanse merk partner van de Heisman Trophy en van de City Football Group.

Lees ook:Nissan sponsor UEFA Champions League
Lees ook:Nissan blijft sponsor Champions League
Lees ook:Nissan lijft van Basten in….
Lees ook:Nissan’s sportieve ambassadeurs…
Lees ook:KIA sponsor Europa League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.