Volvo in Eneco-Tour

Voor de vierde keer rijdt Volvo aan kop in de Eneco Tour die vandaag van start gaat. Volvo Cars Nederland is dé mobiliteitssponsor van de Eneco Tour. Met 37 Volvo’s, is de wielerkaravaan verzekerd van veilig en sportief vervoer. Felice Dekens, de ronde Miss rijdt in de Volvo V60 Plug In Hybrid.
De Eneco Tour vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 17 augustus. Volvo verzorgt het vervoer waarmee de wielerkaravaan zich gedurende 7 dagen door Nederland en België verplaatst. Er rijden in totaal 35 Volvo’s XC60, één Volvo XC90 en één Volvo V60 Plug In Hybrid mee in de karavaan.

De Eneco Tour staat in het teken van duurzame energie – een thema waar Volvo graag bij aansluit. Volvo maakte de afgelopen jaren grote stappen in de ontwikkeling van zuinige diesel- en benzinemotoren. Ongekend populair én duurzaam op dit moment zijn de Volvo V60 Plug In Hybrid en de V40 D4. In juli was Volvo’s V40 zelfs de bestverkochte auto van Nederland.
De Eneco Tour (11-17 augustus 2014) is een meerdaagse wielerronde die sinds 2005 jaarlijks wordt verreden door Nederland en België. Na een aantal sprintetappes en een tijdrit is er een slotweekend om van te watertanden. Achtereenvolgens krijgen renners en publiek alternatieve versies van de Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik en de Amstel Gold Race voorgeschoteld. De Eneco Tour is onderdeel van de UCI World Tour.

Lees ook:Volvo voorop in Eneco Tour
Lees ook:Volvo hybride op voorhand succesvol
Lees ook:Wennemars in Volvo
Lees ook:Volvo’s hybridetechniek
Lees ook:Geen prijsaanpassing bij Volvo – V60 Plug-in-hybride blijft gelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.