Te snel om te testen; Bugatti’s Veyron opvolger…

Als je jarenlang de snelste sportwagen ter wereld te koop aan hebt geboden en het tijd is voor een opvolger kan je niet aankomen met een ‘doetje’ of een hybride. Dan moet je komen met iets van de ultieme overtreffende trap. Precies zo gaat de denkrichting bij Bugatti nu men op zoek is naar de ultieme opvolger voor de Veyron. En reken maar dat alles wat we tot nu toe ‘normaal’ zijn gaan vinden op het gebied van prestaties en uiterlijk, met de nieuwe Bugatti zal worden vermorzeld. Volgens berichten in de internationale pers werkt Bugatti aan een auto die een topsnelheid krijgt die zo hoog ligt dat je wellicht slechts met een straaljager boven vliegend de ware top kunt ontdekken. Snelheden van ver boven de 400km/u worden nu al genoemd en de auto gaat van nul naar 100km/u in iets van twee seconden. Dat is bijna een raket op de grond. Je krijgt daarvoor een W12 turbomotor met een geschat vermogen van 1600pk en een onderstel dat dit vermogen aankan. Niets voor watjes dus. Je zult echt een rijopleiding moeten volgen om deze auto straks te kunnen rijden. Overigens zijn er nog steeds 15 Veyrons te koop over de hele wereld. Splinternieuw, en die moeten echt eerst weg voor men begint aan de bouw van de opvolger. Ook daarvan zullen er niet meer dan 450 worden gebouwd. Paar miljoen over? Nu bestellen zou ik denken…

Lees ook:Bugatti – hoe verder?
Lees ook:Bugatti komt met open Veyron
Lees ook:Nieuwe Bugatti Chiron komt volgend jaar!
Lees ook:Einde oefening voor Bugatti Veyron..
Lees ook:Bentley Abuse: Burnen in een Arnage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.