Met Blij dat ik Rij flitsend langs de Franse tolpoortjes…

Nooit meer wachten in de lange file voor de tolpoortjes in Frankrijk: voor de meeste vakantiegangers een droom die nu werkelijkheid wordt. Nederlanders kunnen voortaan met een simpele transponder betalen op de Autoroute en net als de Fransen de snelle baan kiezen. Blij dat ik Rij, een organisatie die automobilisten gemak en voordeel biedt, maakt het mogelijk. Ook voor campers en caravans en zonder creditcard. De tolbadge is snel en eenvoudig online te bestellen via blijdatikrij.nl.
Blij dat ik Rij heeft een contract gesloten met de Franse wegbeheerder AREA voor de distributie van tolbadges in Nederland. Bovendien zorgen Blij dat ik Rij en AREA voor een Nederlandssprekende klantenservice. De tolbadge is een eenvoudige transponder in de auto die automatisch contact maakt met het tolsysteem. Betaling vindt achteraf plaats door middel van een factuur. Om voor de zomervakantie nog in het bezit te komen van een tolbadge is een speciale website van Blij dat ik Rij geopend: www.blijdatikrij.nl/tolinfrankrijk.
Benno Nekeman, initiatiefnemer van Blij dat ik Rij: “Van gemak word je blij! Dat is ons doel. We hebben al een gratis pechservice, een brandstofcollectief en een mooie manier om onderhoudskosten van de auto te drukken. Nu voegen we daar onze tolservice aan toe. Het scheelt een hoop gedoe en, zeker in de zomervakanties, een hoop file-ellende. We zijn trots op de samenwerking met AREA en hebben er vertrouwen in dat we automobilisten heel blij maken als ze door Frankrijk rijden. Vanaf vandaag is het doorrijden bij tolpoorten voor alle Nederlanders geen droom meer, maar kan het gewoon.”
De tolbadge is toepasbaar voor personenauto’s, met of zonder caravan en voor campers. De tolbadge is levenslang geldig en wordt simpelweg achter de voorruit van de auto geplaatst. De kosten van de badge zijn eenmalig € 11,-. De tolgelden zijn gelijk aan de tarieven bij contante betaling. Alleen bij gebruik van de tolweg worden de kosten via een maandelijkse factuur in rekening gebracht. Die factuur kost € 1,60 en kan automatisch per bank betaald worden.
De tolbadge is via de website Blijdatikrij.nl te bestellen. Na aanmelding wordt hij binnen aan paar dagen thuisbezorgd en kunnen het blije rijden en een relaxte vakantie beginnen. Blij dat ik Rij zal in de toekomst nog meer initiatieven uitrollen die het autorijden aangenamer en betaalbaarder maken.

Lees ook:Volkswagen introduceert Trailer Assist…
Lees ook:Extra service bij Fastned
Lees ook:Fastned laadt snel tegen overzichtelijk tarief…
Lees ook:Naar Duitsland? Denk aan de milieustickers!
Lees ook:Koni Camperdemper…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.