Noordelijke monteurs scoren goed voor Skoda-dealers…

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Thijs Veenstra (30) van ŠKODA-dealer Autobedrijf Tjeerdsma in Veendam de felbegeerde titel beste ŠKODA servicetechnicus ter wereld gewonnen. Chris Kits van ŠKODA-dealer Auto Bourguignon Dokkum behaalde tijdens de finale van de ŠKODA Service Challenge in Praag een mooie tweede plaats bij de service adviseurs.

In de finale nam Thijs het op tegen de beste ŠKODA servicemonteurs uit 33 landen. Daarbij bewees de Nederlandse monteur opnieuw de beste te zijn op het gebied van een klantgerichte aanpak, het merk ŠKODA, de wereld van techniek, de omvangrijke onderdelencatalogus en werkplaatsdocumentatie. Tijdens praktijkopdrachten, waarbij er diagnoses gesteld moesten worden en reparaties uitgevoerd, liet Thijs iedereen achter zich. Hij mag zich dan ook met trots opnieuw ’s werelds beste ŠKODA servicetechnicus noemen. Chris Kits, werkzaam bij Auto Bourguignon in Dokkum, deed voor de eerste keer mee en behaalde met zijn kennis en expertise een prachtige tweede plaats bij de service adviseurs.

De internationale finale van de ŠKODA Service Challenge vond van 15 t/m 18 mei j.l. plaats in Praag en Mladá Boleslav.

Lees ook:Amstelveense Hyundai dealer wint competitie
Lees ook:Skoda zoekt reporters….
Lees ook:Nissan stopt kwalificatie GT Academy
Lees ook:Skoda onthult stukje bij beetje de nieuwe Superb..
Lees ook:Seat-dealers; nieuwe look moet uitstraling verbeteren…

2 reacties op “Noordelijke monteurs scoren goed voor Skoda-dealers…

  1. Leo

    Namens de betrokken dealers…dank!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.