Hertz en Jaguar intensiveren samenwerking…

De samenwerking met Jaguar Landrover is al een aantal jaren geleden gestart en heeft sinds 2011 steeds meer body gekregen. In 2011 is Hertz Autoverhuur begonnen in de Benelux met het introduceren van de Jaguar XF en later de XJ in haar wagenpark. In 2012 met Landrovers (Discovery en Freelander). Vorig jaar heeft Hertz de sportieve prestigieuze Dream Collection auto Jaguar F-TYPE en Range Rover Evoque geïntroduceerd met groot succes.

Om die reden gaat Hertz in de Benelux haar samenwerking verder uitbreiden met Jaguar Landrover Benelux. In 2014 zal Hertz maar liefst 50 eenheden van Jaguar Landrover in haar wagenpark opnemen. De modellen zullen bestaan uit: Jaguar XF, Jaguar XJ, Jaguar XF Sportbreak, Landrover Discovery, Range Rover Evoque en natuurlijk als juweel in de kroon de nieuwe Jaguar F-TYPE Coupé die medio 2014 wordt verwacht.

Gebouwd rond twee iconische Britse automerken met een rijke historie en wereldwijde allure, is Jaguar Land Rover de grootste fabrikant van premium auto’s in het Verenigd Koninkrijk. Met ambitieuze groeiplannen en investeringen van circa € 3 miljard in productontwikkeling in maart 2014, is Jaguar Land Rover het middelpunt van de Britse automotive industrie om de beste technische en innovatieve voertuigen te leveren. www.jaguar.nl

Lees ook:Nieuwe motoren bij Land Rover
Lees ook:Al half miljoen Evoques bij Land Rover
Lees ook:LandRover komt met nieuwe Discovery
Lees ook:Bekende presentator kiest voor LandRover
Lees ook:Meer omzet en winst bij LandRover/Jaguar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.