Toyota-dealer Louwman Den Haag richt zich op de zon…

Toyota dealer Louwman Den Haag heeft 1.600 vierkante meter zonnepanelen op het dak van haar pand langs de A4 laten aanbrengen. Dit oppervlak is gelijk aan de afmetingen van 8 tennisbanen en is hiermee het grootste zonnepanelenproject in de regio. De panelen leveren zo’n kwart Megawatt energie; genoeg om 80 huishoudens van stroom te voorzien. Louwman Den Haag neemt met de panelen echter óók een voorschot op de toekomst van intelligent energiemanagement, ook wel smart grids genoemd.
De plaatsing van de 980 panelen op het dak van de Haagse Toyota dealer sluit naadloos aan op de lange termijn visie van Toyota: Towards Zero Emission. Net als Toyota zelf wil Louwman Den Haag de CO2-footprint sterk verlagen. Door in het pand zoveel mogelijk gebruik te maken van zonne-energie en het teveel aan opgewekte energie terug te leveren aan het netwerk, wil de dealer zijn steentje bijdragen. Het is natuurlijk prachtig dat het door Toyota gezochte en uitgedragen imago als een milieuvriendelijk bedrijf nu ook door haar dealers wordt ingevuld op deze wijze. Zo hoort het uiteraard….

Lees ook:Vanaf deze maand bij de Toyota-dealer; Prius op zonnecellen…
Lees ook:Toyota importeur Louwman kiest voor de zon…
Lees ook:Toyota laat de zon voor zich schijnen
Lees ook:SEAT bespaart flink op energie- en waterrekening…
Lees ook:Elektrische bestellingen bij de PLUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.