Tolheffing Rotterdam weer ‘aan’..

De berichten over de verschillende trajectcontroles die niet meer zouden functioneren moeten naar het zich laat aanzien weer iets worden bijgesteld. Die bij Rotterdam doet het weer en dus moet je je daar weer aan de maximaal aangegeven snelheden houden. De computersoftware is aangepast op de variabele snelheden die bij de havenstad worden toegepast. Soms 100km, dan weer 80. Voorheen kon de apparatuur dit niet volgen, nu wel en daarom is een waarschuwing voor de nieuwe tolheffing (verkocht als veiligheid/ of milieumaatregel) weer van toepassing. Kleinpolderplein en Vaanplein zijn de hoekpunten voor het systeem. Gas los is de beste optie. Zou toch zonde zijn?

Lees ook:Controles A4 lijken onwettig…
Lees ook:Hou je aan de snelheid…
Lees ook:Duitse kabinet wijkt niet; geen uitzondering grensregio’s bij tolheffing…
Lees ook:Afgeleid tijdens het rijden? Oplossingen op komst!
Lees ook:Morris Ital; bijna uitgestorven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.