Skoda showt ontwerptoekomst…

De klapper voor ŠKODA dit jaar op de Autosalon van Genève 2014 is de onthulling van de spectaculaire ŠKODA VisionC. Dit studiemodel is de climax van de dynamische model- en designontwikkelingen die ŠKODA de laatste jaren heeft doorgemaakt.

Met de jongste evolutie van de ŠKODA designtaal komt het merk in een geheel nieuwe fase. Tijdens het grootste modellenoffensief uit de rijke historie van ŠKODA, vernieuwt het merk bestaande modellen en voegt het nieuwe toe. Het design speelt een steeds grotere rol bij ŠKODA en de modellen stralen daardoor de levenslust en kracht uit die bij het merk horen. De designtaal van de dynamische en elegante vijfdeurs coupé is toonaangevend voor de volgende stappen in het evolutieproces. Dit betekent dat het ŠKODA design expressiever en dynamischer wordt en meer emotie krijgt. Tegelijkertijd opent het studiemodel van een vijfdeurs coupé de deur naar innovatieve carrosserievormen. Eens zien waar dit bij de productiemodellen die op stapel staan voor de komende jaren toe gaat leiden. De nieuwe Superb wellicht….zou zo maar kunnen….

Lees ook:Skoda showt VisionC
Lees ook:Nieuwe ŠKODA Fabia; de eerste officiele beelden!
Lees ook:Skoda Superb – op naar het directie-niveau!
Lees ook:ŠKODA Kodiaq klaar voor Parijs…
Lees ook:Mercedes start verkoop E-Klasse Coupe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.