Instapdeals bij Skoda

Alleen bij ŠKODA: de Slimme Instapdeals. Actiemodellen die voor een aantrekkelijke prijs een superdeluxe uitrusting bieden. Maar de Slimme Instapdeals zijn ook voorraadmodellen met extra kortingen. Daarmee kunnen slimme en snelle beslissers razendsnel én met maximaal voordeel op weg!

Met de Slimme Instapdeals is er altijd wel een perfect match. Van elke ŠKODA is er minstens 1 goeie deal en van sommige wel 2. Zoals de Sprint en Drive uitvoeringen van de Fabia en Fabia Combi. Uitgerust met de populairste opties voor een zeer aantrekkelijke prijs. Op de Sprint betekent dit een voordeel tot € 2.800,- en op de Drive tot maar liefst € 3.950,-.
De Citigo Drive is een speciale uitvoering van de veilige stadsauto van ŠKODA en biedt tot € 1.000,- voordeel. De Citigo Drive is bovendien leverbaar met de CNG-motor die onlangs nog door de ANWB en Stichting Natuur & Milieu uitgeroepen tot de zuinigste aardgasauto van Nederland. Daardoor heeft een Citigo met CNG-motor een bijtelling van slechts 14% bij zakelijk gebruik.

Van de Rapid en Rapid Spaceback zijn de Ambition en Elegance uitvoeringen er als zeer aantrekkelijke Businessline Pro. Met een voordeel tot € 3.150,- laten deze Slimme Instapdeals werkelijk niets meer te wensen over!
Bovendien zijn er ook de rijk uitgeruste Greenline modellen van de Octavia en Superb, die zakelijk met slechts 14 en 20% bijtelling zijn te rijden. De Octavia Combi Greenline is zelfs de ruimste auto met 14% bijtelling in zijn segment en supersnel leverbaar!

Op de Superb en Superb Combi Greenline loopt het voordeel op tot € 3.700,-. Daarnaast zijn ze net als de Octavia Greenline verkrijgbaar als extra complete Businessline.
Op ŠKODA.nl staan alle Slimme Instapdeals overzichtelijk bij elkaar. Ook is hier de landelijke modellenvoorraad te zien. Daarmee kunnen slimme en snelle beslissers razendsnel én met maximaal voordeel op weg. Ofwel: kom in actie en profiteer! En wie daar allemaal meer over wil weten doet er goed aan een van de professionele dealers in het land even te bezoeken. Je komt vast volledig aan je voordeeltrekken daar…

Lees ook:Skoda Octavia – nu ook als Greenline
Lees ook:Skoda zet in op zakenrijders…Rapid Spaceback Businessline Pro!
Lees ook:Skoda brengt superzuinige Octavia G-TEC
Lees ook:Skoda Octavia alweer veruit favoriet in leaseland…
Lees ook:Skoda sponsort Limburgse wielrenwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.