Volvo kiest voor Zlatan…

Volvo Cars werkt samen met internationaal voetbalspeler en aanvoerder van het Zweedse voetbalelftal, Zlatan Ibrahimović.

De samenwerking omvat onder andere een film, die op 25 januari zijn wereldprimeur beleeft op www.volvocars.se en op het Zweedse televisiekanaal TV4. Tijdens deze, twee minuten durende, film leest Zlatan de woorden van het Zweedse volkslied als teken van zijn liefde voor het Zweedse.

“Volvo maakt deel uit van een grote wereld, maar thuis in Zweden vinden we energie en inspiratie. Dat is iets wat we delen met Zlatan. En dat is precies waarom het zo geweldig om middels deze samenwerking onze liefde voor Zweden te bevestigen, zegt Anders Gustafsson, President en CEO Volvo Car Sweden.”

Eerder maakte Zlatan Ibrahimović de samenwerking bekend via zijn app Zlatan Unplugged:

“Ik vind comfort en inspiratie als ik dicht bij de Zweedse natuur sta. De stilte van het landschap, het prachtige natuurschoon, de glorie van dit alles – het geeft mij kracht. Ik huldig Zweden samen met Volvo.”

Lees ook:Zlatan promoot nieuwe Volvo
Lees ook:Zlatan bezoekt Volvo…
Lees ook:Zlatan neemt afscheid van Zweden, maar niet van Volvo!
Lees ook:Volvo start productie Polestar
Lees ook:Volvo’s hybridetechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.