Skoda in de Kalverstraat

Het was echt stom toevallig dat ik er op mijn wandeling door de stad langs kwam afgelopen vrijdag. Vrouwlief maakte me er op attent. Een Skoda Brandshop in de hoofdstedelijke Kalverstraat. Voor Skoda! Goed gesitueerd, prima bedacht. In die showroom (eigenlijk een winkel met allerlei toegevoegde zaken die met het merk van doen hebben) was men hard bezig de boel op orde te brengen. Maar twee modellen uit het tegenwoordig lekker brede gamma van de Tsjechen, stonden al te glimmen. Een Citigo en een Rapid Spaceback. Ik denk dat de Tsjechen hiermee iets slims doen. Drempels weghalen op weg naar een koopbeslissing, kennismaking voor enkelen die nog steeds niet weten waar Skoda echt voor staat en waar men de techniek vandaan haalt. Een merk als dit, met een jaarlijkse productie van bijna 1 miljoen personenwagens verdient dit soort aandacht. Complimenten voor de marketeers die hiermee komen, al weet ik ook wel dat ook concernzusje Seat en wat andere merken Skoda voor gingen. Mocht je in de buurt zijn en gewoon eens willen voelen aan een Skoda zonder meteen een hijgende verkoper in je nek te krijgen, loop dan eens langs. Men zit in het stuk van de Kalverstraat waar ook Blokker en McDonalds te vinden zijn….

Lees ook:Skoda stelt doelstellingen bij..
Lees ook:Skoda erg tevreden over 2011
Lees ook:Bij Korterink-de Lichtmis zijn ze klaar voor de Rapid Spaceback!
Lees ook:Skoda draait buitengewoon goed….en winstgevend!
Lees ook:Skoda veegt de vloer aan met concurrentie in WRC2…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.