Spectaculair stoere combinatie doet Spaanse stunt…

Noem de naam van Jean-Claude Van Damme en het begrip ‘stoer’ komt direct naar boven als omschrijving voor zijn imago. Noem de naam Volvo Globetrotter en het hart van veel truckers en ondernemers klopt direct een beetje sneller. Een tweetal legendes als deze samen maakt dat je kunt rekenen op spektakel. En dat werd verzorgd tijdens een geweldig evenement dat onlangs op een min of meer verlaten Spaans vliegveld werd georganiseerd. Wat van Damme laat zien is ongekend, maar dat kon alleen maar doordat die Globetrotters van Volvo zo koersvast zijn. Niet gek natuurlijk, want de nieuwste generatie Zweedse trucks. En tien tegen een dat die hun weg naar de tevreden afnemers weer zullen vinden. Daar kan zelfs de familie van Damme niets meer tegen beginnen. Even genieten van een erg aardige stunt?? Kijk dan hier:

Lees ook:Volvo kiest voor Zlatan…
Lees ook:Volvo kopen tegen hooikoorts…
Lees ook:Volvo terug naar haar roots
Lees ook:Volvo’s V90 voor de Zweedse politie….
Lees ook:Volvo gelooft in zelf sturende auto’s…

2 reacties op “Spectaculair stoere combinatie doet Spaanse stunt…

  1. Gerda

    Wat een mooi filmpje.. hoe hebben ze dit gedaan dat die man zo kan blijven hangen?? Is niet echt he??

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    Dat is nu het echte stuntwerk…..doe dit niet thuis zou ik je adviseren!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.