KLM gaat BYD bussen onderhouden…

BYD Auto heeft vandaag een belangrijke stap gezet om een vloot van 35 volledig elektrische bussen te kunnen leveren op Schiphol. Het Chinese tekende een 10-jarig contract met KLM Equipment Services (KES) voor het onderhoud van de bussen en de bijbehorende laders. Met het contract worden de hoge kwaliteitsnormen die BYD hanteert, gewaarborgd. De bussen zullen worden ingezet voor het vervoer van passagiers tussen de terminals en de vliegtuigen.
Eerder dit jaar maakte BYD Auto bekend dat het 35 volledig elektrische bussen gaat leveren aan vliegveld Schiphol. De order is van groot belang voor BYD en onderschrijft het succes waarmee het merk zich richt op Europese bus- en taxi-exploitanten met specifiek ontwikkelde elektrische bussen en personenauto’s. De aanstelling van het betrouwbare KES als aftersales-partner zal ervoor zorgen dat de bussen op Schiphol goed worden onderhouden en in uitstekende staat klaar staan om passagiers tussen de terminals en de wachtende vliegtuigen te vervoeren.

Lees ook:BYD showt nieuwste elektrische bussen
Lees ook:BYD laat nieuwe bussen zien
Lees ook:BYD Bussen voor Schiphol
Lees ook:Vloot elektrische bussen Schiphol groeit gestaag…
Lees ook:BYD wil ook in Europa bussen fabriceren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.