Mazda showt nieuwste techniek in Tokio

Mazda presenteert op de komende Tokyo Motor Show 2013 verschillende aandrijflijnen van de binnenkort te introduceren nieuwe Mazda3, die uitsluitend bestemd zijn voor Japan. Het nieuwste model van Mazda biedt op deze wijze meerdere oplossingen van aandrijving, als reactie op de diversificatie van brandstoffen. Naast het reeds bekende nieuws over de modellen met SKYACTIV benzine-, hybride- (alleen voor Japan) en dieselaandrijving presenteert de Japanse autofabrikant voor het eerst een Mazda3 SKYACTIV-CNG Concept, met gecomprimeerd aardgas (CNG) als brandstof, uitsluitend bestemd voor Japan. Naast de modellen van de nieuwe generatie toont de Mazda-stand in Tokyo op deze wijze de meest recente technologie├źn van Mazda en geeft het de richting aan van toekomstige modellen. De 43e Tokyo Motor Show opent zijn poorten voor het publiek op 23 november a.s. in Tokyo Big Sight.

Lees ook:Mazda komt met nieuwe sportwagen
Lees ook:Mazda laat toekomstvisie zien met links naar het verleden…
Lees ook:Mazda laat nieuwe ontwerpfilosofie zien; vooral doorgaan!
Lees ook:Mazda met veel nieuws in Tokio…
Lees ook:MINI pakt uit in Tokio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.