Google Glass bril in de Britse ban…

Het Britse Ministerie van Verkeer heeft de Google Glass bril in de ban gedaan. Het ding mag, hoe praktisch of handig ook, niet in het dagelijkse verkeer worden gebruikt. Men loopt daarmee flink vooruit op de introductie van het ding die pas in 2014 zal plaatsvinden. Maar de Britten vinden de bril een veel te afleidend stukje informatievoorziening en dat pas niet bij veilige deelname aan het verkeer. In de rest van Europa lijken de ministers nog na te denken over de strafbaarstelling van Google Glass in het verkeer, de kans is echter relatief groot dat ook in andere landen een gebruiksverbod zal worden opgelegd. Met hoge straffen als sanctie.

Lees ook:BMW garandeert kwaliteit met Google-Glass
Lees ook:Ook Renault zet in op autonoom rijden…
Lees ook:Google-car – dat wordt wennen!
Lees ook:Bus ramt Google-car – foutje bedankt!
Lees ook:Ook Google-car botst..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.