Puttens tankstation 100e Argosvestiging

Brandstofleverancier Argos viert op 24 april a.s. dat Blue One 95 op honderd verkooppunten verkrijgbaar is. Hiervoor worden Tankstation de Roos in Putten èn haar klanten speciaal in het zonnetje gezet. Patrick Vanwersch, commercieel manager van Tankstation de Roos en Michel Bruyninckx, senior accountmanager van Argos starten om 13 uur de verkoop van de nieuwe brandstof bij het tankstation met een officieel moment. Alle klanten van de Roos, die van 24 april tot 9 mei Blue One 95 tanken op het tankstation aan de Jan Nijenhuisstraat, krijgen 50% korting op hun eerstvolgende carwash.

Blue One 95 is vanaf begin dit jaar verkrijgbaar bij meer dan 40 bemande en onbemande tankstations van Argos. Daarnaast stappen ook steeds meer onafhankelijke pomphouders over op de alternatieve brandstof van Argos. Het Tankstation de Roos in Putten is nu al het honderdste tankstation dat Blue One 95 verkoopt.
Door het gebruik van natte ethanol bevat Blue One 95 een verhoogd percentage water. Uit onderzoeken van onafhankelijke onderzoeksorganisaties waaronder TNO, TU Delft en SGS blijkt dat een klein percentage water dat is opgelost in de brandstof leidt tot betere motorprestaties. Blue One 95 is geschikt voor personenauto’s met benzinemotoren die vanaf 2001 op de markt zijn verschenen.

Blue One 95 is aantrekkelijker geprijsd dan reguliere Euro 95. De nieuwe brandstof bevat een groter aandeel duurzame bio-ethanol. Hierdoor krijgt Blue One 95 een accijnsreductie van de Nederlandse overheid. De adviesprijs ligt daardoor 2 cent onder de adviesprijs van Euro 95.

Argos is naar eigen verklaring de grootste, onafhankelijke speler (niet beursgenoteerd of staatsgelieerd) op de West-Europese olie- en energiemarkt. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan € 16 miljard en is actief in alle geledingen van de olie- en brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. De circa 800 medewerkers zijn wereldwijd werkzaam in meer dan 10 landen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Buiten Europa is de organisatie onder andere vertegenwoordigd in Brazilië, Singapore en China.

Lees ook:Nieuwe biobrandstof van Argos
Lees ook:Nieuwe brandstof voor prestatiegerichte auto’s
Lees ook:Volkswagen zet in op milieu
Lees ook:Opel levert Insignia nu ook als ‘gasbak’…
Lees ook:Total scoort met nieuw shopconcept COSIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.