Honda klaagt niet

Het eerste kwartaal van 2013 laat bemoedigende verkoopcijfers zien van nieuwe auto’s van Honda in Europa. Met 40.499 verkochte eenheden is de Europese omzet* van Honda ten opzichte van 2012 gestegen met 16,3 procent. Ondanks het moeilijke economische klimaat is de vraag naar de onlangs ge├»ntroduceerde modellen van Honda groot. De nieuwe Honda CR-V is door klanten in heel Europa enthousiast ontvangen, mede door het gebruiksgemak, de stijl en de efficiency van het nieuwe model. De krachtige, superzuinige nieuwe 1.6 liter i-DTEC dieselmotor van Honda heeft bijgedragen aan een stijging in de verkoop van Honda Civic’s.
Met de introductie van de 1.6 liter i-DTEC dieselmotor in de CR-V dit najaar en de lancering van de nieuwe Civic Tourer vroeg in 2014, verwacht Honda haar positie in Europa nog verder te versterken.

In reactie op de goede verkoopcijfers van het eerste kwartaal zegt Manabu Nishimae, President van Honda Motor Europe: ‘De economische situatie in Europa blijft een uitdaging. In dat licht is de grote vraag naar onze nieuwe modellen, zoals de CR-V en de 1.6 liter i-DTEC Civic, erg bemoedigend.’

Lees ook:Honda’s primeurs in Geneve
Lees ook:Honda Civic Tourer krijgt verrassende prijs..
Lees ook:Honda’s innovatieve dempingsysteem; Civic Tourer eerste model!
Lees ook:Honda prijst de nieuwe Civic
Lees ook:Honda gaat voor een wereldrecord…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.