Nu echt leverbaar; boek over de Pon-dyndastie

De eerste exemplaren werden in de afgelopen tien dagen al verkocht aan de snelle beslissers die het boek zelf bestelden bij de uitgeverij. Maar vanaf vandaag loopt de officiele verkoopcampagne en komt het boek ook beschikbaar via Bol.com en het Centrale Boekhuis waardoor boekenwinkels het voor kopers kunnen reserveren. Een boek over de familie Pon en het door hen nog steeds aangestuurde internationale concern is best uniek te noemen. Dit keer geen promotioneel boek over het bedrijf, maar de ware gechiedenis van een familie vol kooplieden die een kans grepen als hij voorbij kwam. Maar zich ook wel eens enorm vergisten. Met de nodige grappige anekdotes, de geschiedenis van veel van de gevoerde merken en een beknopt verslag over alle andere minder met automotive van doen hebbende takken van sport. Echt een boek voor liefhebbers van auto’s of mensen die iets hebben met dit soort toch wat unieke bedrijven. De titel van het boek vertelt het verhaal; ‘De kooplui van de Pon-dynastie’.
De auteurs zijn ex-Ponners, kennen het bedrijf van binnen en dat scheelt veel voor de benadering. Zij beschrijven hoe het Pon-schip soms in zwaar weer terecht kwam maar dat de nuchtere benadering van de familie aan het roer zorgde voor een koers richting veilige havens.
Wil je het boek rechtstreeks bestellen gebruik dan deze link; http://www.freemusketeers.nl/index.php/pagina/boeken/aktie/details/boek/3985/de-kooplui-van-de-pon-dynastie.html

Lees ook:Ponboek
Lees ook:Mijndert Pon overleden
Lees ook:Biografie Joop Donkervoort..
Lees ook:Boek over MG
Lees ook:Afscheid van een echte automan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.