Mazda Museum op Google Maps te zien

Het befaamde Mazda Museum in Japan is nu ook op Google Maps Street View te bezoeken. Mazda heeft daarmee een nieuwe service toegevoegd aan haar Mazda Museum in Hiroshima in Japan. Vanaf deze maand is het mogelijk online een bezoek te brengen en een virtuele rondleiding te maken door de tentoonstelling via Google Maps Street View. Mazda biedt hiermee een nieuwe en onconventionele manier voor bezoekers van het museum om kennis te nemen van de geschiedenis van Mazda, evenals van zijn technologische doorbraken en het historisch erfgoed.
En laten we wel zijn, voor veel mensen is het toch nog een tamelijk onbekend merk dat toch vooral door ouders of grootouders werd gebruikt. En juist dat laatste is reden om eens te zien wat het Japanse merk allemaal ontwierp en fabriceerde in de achter ons liggende decennia. Leuk initiatief van een innovatief merk.

Lees ook:Golf mijdt files
Lees ook:Skoda Museum goes virtual…
Lees ook:Europees Mazda Museum geopend…
Lees ook:Mazda 3 – nu ook Made in China!
Lees ook:Mazda produceert 1-miljoenste CX5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.