Ponboek

Het idee dat de naam Pon slechts is verbonden met een automerk als Volkswagen? Of dat het wellicht een bedrijf is waar een paar honderd man werken? Het idee dat het een internationaal handelshuis is met belangen in veel branches in binnen- en buitenland maar dat de eigenaren nog steeds een familie is van kooplieden die ooit in de 19e eeuw begonnen met het langs de deuren gaan met ventgoederen, fietsen, en later zelfs Opel naaimachines? Dan is het binnenkort te verschijnen boek van Jaap van Rij en Leo Pool een erg interessant document. Het beschrijft hoe een relatief simpele maar hard werkende familie in staat bleek een groot landelijk bedrijf op poten te zetten en te houden. Waarin merken als Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Lamborghini, Bentley, Bugatti, Ducati, Continental, MAN en nog veel meer op professionele wijze worden verhandeld. Maar waar men ook industriele goederen weet te verhandelen of Caterpillar grondverzetmachines. Voor een luttel bedrag nu al te bestellen. Laat deze kans niet voorbij gaan en bestel nu al je eigen exemplaar. Opdat je alles weet over een succesvol Nederlands familiebedrijf met ongekende kantjes.

http://www.freemusketeers.nl/index.php/pagina/boeken/aktie/details/boek/3985/de-kooplui-van-de-pon-dynastie.html

Lees ook:Ponboek overal te koop
Lees ook:Porsche heeft officieel voorstel gedaan aan Volkswagen
Lees ook:Pon krijgt Bentley
Lees ook:Nu echt leverbaar; boek over de Pon-dyndastie
Lees ook:Porsche en VW fuseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.